Dom > Новости > Sadržaj
Који су разлози за неколико врста хабања у моторним вратилима
- Jan 10, 2018 -

За моторна вратила која носи проблем са носачем и крајњим покривачем носача, традиционалне методе као што су заваривање након обраде, инлаи слееве, облоге за четкање, прскање, штанцање, отпад, иако ове методе у извесној мери према потребама производње, али не могу фундаментално решити проблем, али је такође закопао континуирану производњу ризик од сигурности, као што су деформација високе температуре, пукотине, пилинг и тако даље; истовремено, наставак традиционалног начина управљања опремом неће донети значајно побољшање.

1060331522_1036566638.310x310.jpg

Заједнички: положај лежаја, лежајна соба (седиште), кочница и друга површина кретања и тако даље. Главни разлози хабања су следећи:


1. опрема је инсталирана, ремонтована и подмазана нерегулисана, неблаговремена, а не на месту да би изазвала брзо хабање опреме.


2., вибрација, притисак и ударна сила узрокују хабање удара парних делова. Због високе чврстоће металног материјала, концесија није добра, па ће дуготрајна операција неизбежно довести до повећања јаза, тако да се не може избјећи хабање, пукотина и фрактура.


3. квалитета производње није висока, топлотна обрада не може да задовољи захтеве о хабању, а глава осовине је покварена када је озбиљна.