Dom > Новости > Sadržaj
Који су разлози за неколико врста хабања у осовини мотора
- Dec 13, 2017 -

За моторна вратила која носи проблем са носачем и крајњим покривачем носача, традиционалне методе као што су заваривање након обраде, инлаи слееве, облоге за четкање, прскање, штанцање, отпад, иако ове методе у извесној мери према потребама производње, али не могу фундаментално решити проблем, али је такође закопао континуирану производњу ризик од сигурности, као што су деформација високе температуре, пукотине, пилинг и тако даље; истовремено, наставак традиционалног начина управљања опремом неће донети значајно побољшање.


Заједнички: положај лежишта, лежајна соба (седиште), кочница и друга површина кретања и тако даље. Главни разлози хабања су следећи:


1. опремање, монтажа, одржавање, подмазивање и остали нестандардни, не временски, не постоје и други разлози за брзо хабање опреме;


2. вибрације, притисак, удари и друге силе узрокују хабање удара парних делова. Због високе чврстоће металног материјала, концесија није добра, па ће дугорочна операција неизбежно довести до повећања празнине. Због тога се не могу избећи феномени хабања, пукотина и фрактуре.


3.Квалитет производње није висок, топлотна обрада не може да задовољи захтеве о хабању, а глава осовине је покварена када је озбиљна.