Dom > Новости > Sadržaj
Карактеристике перформанси мотора четкице у машини за помицање
- Oct 16, 2017 -

Карактеристике карактеристика мотора за четкање мотора за помицање машине:

1, помоћу брзог ротирања мотора четкице мотора, стварања вакуума у ​​домаћину, кориштења резултујућег брзог ваздуха из усисног порта у смеће. У то време брзина ваздуха протиче до 240 сати на сат, уши и друге штеточине у домаћину унутар, због велике брзине судара од прашине и умријети.

2, машински отпад који се уклања за инхалацију, накупљен је у машини за врећу, филтер је пречишћен ваздух, а онда је на страни мотора за хлађење испражњена машина за чишћење.

3, мотор за четкање мотора за пометање померајући стројно срце, његова перформанса је добра или лоша, може директно утицати на поузданост машине за чишћење. Поред тога, машина за чишћење која се користи код мотора, ротација сваког минута од 20.000 до 40.000 окретаја. И као што је вентилатор мотора, брзина од око 1800 ~ 3600 о / мин у минути, што се може видети брзином мотора моторне четке је колико је висока.

4, тачне перформансе машине за четкање четкице четкице за четкицу, а не улазна снага (снага или ампеража), већ излазна снага (усисна снага).

5, усисна сила, у зависности од резултујућег ветра и вакуумске силе заједно, али ова два фактора имају супротне карактеристике. Другим речима, када је снага вјетра слаба, вакуум је јак када вјетар постаје мањи. Максимална вриједност суме два, то јест, снага чишћења машине за чишћење, моћ удахања изражава се у ватима (В). Ова дефиниција је међународни стандард за перформансе машина за чишћење дефинисан од стране Међународне организације за стандардизацију (ИСО) и препознат је широм света.