Dom > Новости > Sadržaj
Машинска обрада мотора Да ли треба да разумијете шта?
- Mar 07, 2018 -

У обради вратила мотора захтевају покушај побољшања површинских разлога, углавном ради побољшања ефекта обраде, као и ефикасности обраде. Штавише, ово је такође корисно за погонско вратило, његове специфичне методе обраде, углавном за обраду података, полирање, каљење и тако даље.


Машинска обрада вратила мотора, крајеви мотора отвора рупе, укупна обрада је веома важна. Стандардно име треба да буде горња рупа или рупа у процесу. Његова специфична улога је да се користи при завршном позиционирању или да ограничи положај мотора на волану и приликом утоваривања и истовара када се користи навојна рупа.

Обрада вратила мотора, ако желите да радите кроз страну мотора вратила док се окрећете аксијално унапред и повлачите, специфичан приступ је: зупчаник вратила мотора, а затим зупчасти зупчаник зупчаника, зупчасти погон за покретање завртања завртња. Истовремено, завртња матице завртња, а матица је причвршћена на доњој плочи. После тога, кроз ротацију завртња можете постићи.

Машинска обрада вратила мотора, поправак за моторна вратила, који се може користити за извођење специфичних метода?

У обради вратила мотора, за поправку хабања вратила мотора, можете користити заштиту на овај начин, углавном за обраду плочице, а затим брушење. Или, можете да користите поправку заваривања, а затим идите на стрес након прераде заваривања.