Dom > Новости > Sadržaj
ЛЦ Вертикална моторна пумпа са дугачким осовинама Коришћењем осам удара
- Oct 16, 2017 -

ЛЦ вертикална моторна пумпа са дугом осовинском пумпом, сви процијењени да не могу помоћи, али размишљају о тим контролним системима, кроз ефективну контролу како би се уштедела потрошња електричне енергије у моторном погону вертикалне дужине осјетника серије ЛЦ. Данас вас научимо да користите ЛЦ вертикално дуго осно пумпно моторно уштеду енергије осам удараца.

1, колико је могуће скратити цевовод.

2, немојте користити "противавионски пиштољ" из водовода. Зато што ова излазна цев повећава потрошњу енергије. Истовремено за прављење вертикалног издувног вентила са дугачком осовином гледа базен.

3, покушајте да повећате пречник излазне цеви.

4, у времену да се очисти утикач унутар цевовода. Спољна материја у каналу за довод цеви, радног кола или канала за преусмеравање доводи до смањења количине воде.

5, колико је то могуће употребом директног погона спојнице, то је зато што директни пријенос спојнице од појаса вози високу ефикасност.

6, у обезбеђивању премисе чисте воде, можете уклонити филтер.

7, на ЛЦ-типске вертикалне делове мотора дужине осовине пажљиво провјерите како бисте спречили пумпу у ваздух. Ако се пумпа у ваздух, вода ће бити значајно смањена.

8, може користити мотор без дизел мотора или бензинских мотора, условно коришћење трофазног асинхроног мотора без једнофазног асинхроног мотора.