Dom > Новости > Sadržaj
Класификација старог скутер мотора
- Oct 16, 2017 -

Мотор се широко користи у нашим животима, већина старијих скутера је примена мотора, такоДе захтева и подршку мотора, а затим и данас да уведе стар мотор за скутер, тако да и ви разумете стар скутер Шта је мотор .

Старији електрични аутомобили који се најчешће користе мотор је углавном ДЦ мотор, према томе, нема сталног магнетског класификовања, подијељен у мотор трајног магнета и серије мотора две категорије. Део мотора се назива ротор, а део који се не ротира назива се статор. Роторски или статорски мотор са перманентним магнетом има трајни магнет, а други је емајлирани жичани намотани жичани пакет; серијски моторни ротор и статор су емајлирани жичани рани пакет. Иста снага мотора, мотор трајног магнета од снажне снаге мотора. Стални магнетни мотор који плаши високе температуре, слаб квалитет 110 степени ће бити демагнетизован, добар квалитет може бити 140 степени, појавит ће се феномен демагнетизације; и мотори са ниским трајањем немају трајни магнет, не постоји проблем високе температуре и демагнетизације.

Продаја на тржишту старијих скутера, снага мотора је углавном 400 вати -900 вати, опћа употреба моторног мотора, мотори мотора је четкица мотора. Три рунде путовања око 300 на линији, општа употреба трајног магнетског мотора. Старији мотор електричног бицикла је углавном од 180 вати до 250 вати.