Dom > Изложба > Sadržaj
Који материјал користите за машинску обраду вратила?
- Jun 13, 2018 -

Моторна вратила су обично направљена од висококвалитетног угљеничног челика. 35 #, 45 #. 45 # челика се обично користи. Ова два материјала припадају средњем угљеничном челику, а њихова чврстоћа, крутост и жилавост могу да задовоље радне захтеве осовине мотора. Врат мотора има велику брзину ротације и низак обртни моменат. Направљен је од 45 # без других топлотних третмана. Нормализација сировина, капацитета снабдевања сировинама може задовољавати захтеве механичких перформанси вратила мотора.

Осовина мотора подијељена је у двије главне категорије, оптичку осу и осовину причвршћивача. То зависи од величине отвора вратила ротор мотора. Процес додавања оптичке оси или оквира вратила је генерално исти, и исти је на основном фајлу. Кроз машинску обраду, однос сарадње са језгром углавном је Х7 / к6.

Наравно, ово такође зависи од обртног момента који је подвргнут ротору мотора. На основу калкулација и искуства, крај продужетка вратила је део који повезује клијента. Неопходно је обавити брушење, један мора бити леп, а други мора бити рафиниран. Спојница има велику контактну површину и може се користити равномерно како би се испунила сврха преноса момента мотора. Кључни пут захтева обраду млинских машина. Уопштено, процес обраде мотора вратила је: завршетак рупе за бушење / бушење / захтијевање маргина млевења брушења - млевење брушења. Изаберите висококвалитетне моторне осовине и потражите Ти-Хао. Професионална гаранција квалитета! Због професије, тако одличан!

Машинска обрада вратила, ако је једноставна, је обрада стругова плус машина за глодање, то јест, окретање и слично. Због тога, многи од њих не користе опрему. Једноставна метода монтирања диска на вратило мотора је да унутрашњи пречник диска буде већи од пречника осовине мотора и затим загреје склоп. Разлог за побољшање површинске глаткости машинске обраде вратила је у томе што може повећати замор вретена мотора, чиме се побољшава животни век и побољшава изглед и изглед. Истовремено, може такође побољшати тврдоћу готових производа након обраде и њихову отпорност на корозију.