Dom > Изложба > Sadržaj
Каква је веза између осовине мотора и кључне везе?
- May 02, 2018 -

Вратило мотора је стандардно, излазна осовина мотора има кочницу, а вратило мотора је прикључено на точак помоћу кључа.


Каква је то кључна веза?

Кључна веза је преко кључа да се постигне ободна фиксација између осовине и делова на осовини да пренесе кретање и обртни моменат. Међу њима, неки типови такође могу постићи аксијалну фиксацију и преношење аксијалне силе, а неки типови могу постићи аксијалну динамичку везу.


Електрична опрема, неопходна важна опрема у савременој индустрији, односи се на електромагнетни уређај који претвара или преноси електричну енергију у складу са законом електромагнетне индукције.


Његова главна функција је стварање обртног момента као извора напајања електричних уређаја или различитих врста машина. Његова главна функција је претварање електричне енергије у механичку енергију. Као основна опрема за производњу електричне енергије, пренос, коришћење и промјене карактеристика електричне енергије, електрични мотори имају и све важније мјесто у свим индустријама и секторима у савременом друштву.

201841792228805.jpg

Традиционални начин ремонта моторних осовина је обично кориштење обраде заваривачких машина, распршивање облога четкица и других процеса, али свака има своју техничку кратку плочу, на примјер, топлотни напон настао током процеса поправке заваривања битно ће утицати на квалитет сам схафт. Негативан ефекат поступка облога спреј од бризгаљке је захтевати дебљину поправке, а ако је хабање озбиљно, вероватно ће доћи до проблема с падом превлаке.