Dom > Изложба > Sadržaj
Који су захтеви за конструкцију поправке вратила мотора?
- Nov 11, 2017 -

Следећих шест тачака су захтеви за поправку вратила мотора , научите како да заштитите поправку вратила мотора

(1) више тачака за мерење величине врата вратила, одредити референцу часописа (уједначено, без хабања површина, варијације пречника), као величину бенчмарка у складу са захтевима за обраду отвора проводника. Да би комплетан сет структуралног лепка учинио да се глатко отвара врата у облогу са оба краја 30мм у кругу аутомобила 15мм, ширина жлеба спиралних жлеба 3мм, дубока 1,5мм, на оба краја спиралног жлеба у прстену жлеб за обликовање затвореног аутомобила. Одређивање сметњи између осовинског рукава и лежаја отпорним на топлоту структуралног лепка.

(2) рукује површином вратне површине вратила. Да би се обезбедила поузданост, у комбинацији са структуралним лепљивом и вратом вратног вратила, чврсто се везивала, морамо уклонити мазну и рустобранску шипку, површинску шупљину врату, са чистом металном површином.

(3) љепило за убризгавање. Када се рупица осовине охлади на око 30 степени, оба краја чауре вратила су заптивена материјалима за заптивање како би се спречило цурење. Доња рупа осовине је повезана са спиралном жлебом за постављање рупе за убризгавање лепка, а горњи део чауре за вратило је опремљен гуменим преливним уређајем. Лепак за течност се убризгава у осовину и радни простор док се не прелије, а отвор за убризгавање лепка је блокиран како би се спречило цурење.

(4) рукохват грејног вратила, вруће оптерећење врату вратила, позиционирање и подешавање, како би се осигурало да коаксијални испуњава захтеве.

(5) очување и чврстоћу топлоте. Због ремонта када је температура околине релативно мала, има одређени утицај на структуру лепка, тако да се користи топлотно зрачење на термоизолационом рукаву 8х, како би се осигурале механичке особине структурног лепка.

(6) одређују захтеве за толеранцију за добро и толеранцију лежишта у машинском пречнику рукава, врућем ваљком за пуњење врућине да би строго контролисали температуру грејања, униформност грејања, температура лежаја полако расте. Поново измерите температуру површине лежишта и величину лежишта лежаја како бисте били сигурни да су лежајеви постављени једном на месту.