Dom > Изложба > Sadržaj
Метода селекције мотора соковника
- Oct 16, 2017 -

Начин куповине соковника
1. Материјал: пожељно нерђајући челик од нерђајућег челика 304, отпоран на корозију лако се чисти. Пластика и нерђајући челик могу да се усисавају гвожђе од гвожђа, лако се оксидише воћни сок, лако је корозивност воћних сокова, рђа и бактерија.
2. Снага: преферирани соковник велике снаге, препоручује употребу снаге 800В и више, што је већа снага, што је бржа брзина, што је већа брзина сокова и већа је од 26.000 врт / мин брзине соковника, да би се прекинуо мембрана воћних ћелија, већа исхрана, бољи укус.
3. Нето дизајн ножа: мрежа ножа је лако носити делове, тренутна индустрија кућних апарата уведла је титанијум превучен мрежом ножа, значајно побољшава тврдоћу и век трајања мреже ножева. Пречник мреже ножа је такође важан индикатор, дијаметар мреже ножа може наставити да одржава брзину сокова, пречник ножа који се лако блокира, не може бити трајни сок.
Куповина сочне машине Напомена:
1, вертикални оквир у домаћину, спуштен, монтиран на месту.
2, доњи део сочне машине на дну моторног точкића притиснути, руке бити униформне, да би се потврдио притисак на месту, неколико пута да се види да ли је ротација у рацку.
3, у горњу маску и спакујте сигурносну копчу. (Копчајте копчу, молимо спакујте горњи део копче и потисните притисак, можете се спакирати на месту. Демолирање управо супротно, молим отворите дно копче, можете отворити сигурносну копчу).
4, покушајте да направите машину, да видите да ли је рад нормалан, као што је бука или вибрација превелика, може се поново учитати, сок ће бити још једна позиција у добром ефекту.