Dom > Изложба > Sadržaj
Карактеристике мотора четкице
- Oct 16, 2017 -

Мотор за чишћење четкица је погодан за често кориштење, једноставан за руковање, како би се осигурало да може уклонити тешку прљавштину и може добити висококвалитетне резултате. Машина за прање веша може ефикасно обавити рад на чишћењу и одржавању терена, а истовремено има следеће карактеристике.
1, мотор велике четкице и специјални дизајн усисног мотора, како би се осигурала висока ефикасност и екстремно ниска употреба шума.
2, водени резервоар за воду како би се спречило оштећење услед судара, усисни мотор се поставља испод резервоара, а у центру уређаја ефикасно контролише буку, спремиште спремника за метални шарнир, тако да су операције одржавања лакше, док је лако очистити резервоар.
3, са пријатељским дизајном интерфејса, тако да је опрема за прање веома једноставна за рад. Положај управљача је подесив.
4,36 волти електроенергетских система, 24 волти од електроенергетског система ради побољшања снаге од 50% како би се опрема обезбедила дужи временски период, смањивши прекидач опреме, мотор и друге кључне компоненте хабања, проширујући живот машине. Дизајн велике кутије за батерију, корисник може изабрати већу батерију по потреби.
5, уређај користи дизајн двоструког диска, инсталацију плоче за четкицу, рушење, без алата, можете лако завршити.