Dom > Изложба > Sadržaj
Предности комерцијалног сојма
- Oct 16, 2017 -

Комерцијални сојиник за гомилу су: хотелски ресторан на високом нивоу, кинески и западни ресторани, врхунски ресторани, кинески и западни ресторани брзе хране, продавница круха, кафић, продавница пића, кантина за пословне просторе, кафиће за ноћну тржницу, продавнице за продавнице , велику велику површину у супермаркету, ресторан брзе хране, ресторан за грицкалице, трпезаријски кола за возове, дугачке путничке бродове, летове за летење, забаву (купатило, дворана Музу, КТВ, шаховска соба, студија) мобилна пића аутомобила, таоистички храмови, школски вртићи и тако даље. Из овога се може видјети да је оваквим потребама људи потребан млијеко и потражња за млечним напицима јако велика, да јуан користи Соимилк. Које су предности за задовољење њихових потреба?
1, комерцијални сојмилк капацитет, мали залихи, ниски трошкови производње, краткорочни ће моћи да се врате.
2, комерцијални Соимилк може производити сојино млијеко, пиринач пиринач, сок од кукуруза, воће и поврће Ми Ми и остала пића, су мултифункционалне машине, производња сојиног млека од 10Л само 600г соје је врло мала.
3, комерцијални стандарди производње сојма у складу са стандардима индустрије сојиног млека, укус је јако добар, можете направити сојино млијеко, пиринач пиринач, сок од кукуруза, воће и поврће Ми Ми и остала пића, отворено загађење тијела, здравље и безбедност
4, комерцијални Соимилк пасте пасте, једноставан рад
5, комерцијални Соимилк користи тело отворене шупљине, без мртвог угла здравља, лако се чисти, структура машине на први поглед није лако за отказ, кућни сервис.
6, комерцијална употреба моторног млека присилног хлађења, специјално хлађење ваздушног канала, како би се решио проблем Соимилк не загрева горионик, у топлотној ситуацији, Соимилк може бити континуирани непрекидан рад, док је вијек трајања дужи.